Ajankohtaista

 

Pörssisähköstä säästöä?

Kodin sähkönkulutukseen pystyy vaikuttamaan monin keinoin, mutta usein asumismukavuuden kustannuksella. Nykyaikaisilla ja edullisilla älykkäillä sähkönkäytön  ohjauksilla voidaan hyödyntää sähkön hinnan vaihteluja mahdollisimman tehokkaasti ja asumismukavuudesta tinkimättä.

Yksi suurimpia kodin sähkösyöppöjä on veden lämmitys, jonka kulutuksen optimointi voidaan tehdä yksinkertaisesti hyödyntämällä pörssisähkön edullisimpia tunteja. Tämä voidaan toteuttaa monin eri tavoin, mutta huolettomin ja tarkin on automaattisesti pörssisähkön hintavaihteluja seuraava ohjelmoitava rele. HUOM: Jos olet Elenia Oy:n sähkönsiirron asiakas ja sinulle on vaihdettu uusi "älykäs" sähkömittari, voit hyödyntää sen monipuolista kuormanohjausmahdollisuutta myös pörssisähköohjauksessa ja muita laitteita ei välttämättä tarvita! Lisätietoja saat Elenia Oy:n verkkosivuilta.

Edulliset Shelly -älytuotteet ovat erittäin suosittuja monissa erilaisissa kodin ohjaustarpeissa. Shelly-älyrele voidaan helposti ohjelmoida hyödyntämään automaattisesti pörssisähkön edullisia tunteja, ja lisäksi kotisi lämmitys ja haluamasi laitteet ovat ohjattavissa ja valvottavissa sieltä missä sinä ja kännykkäsi olette. Shelly -älytuotteiden valikoima on erittäin laaja, ja mikä parasta, ne  ovat hinnaltaan hyvin kuluttajaystävällisiä! Kurkkaa alla olevista linkeistä lisätietoa, saatat yllättyä!

Shelly-tuotteet kuluttajille myy Suomessa: