Ajankohtaista

 

Pörssisähköstä säästöä?

Kodin sähkönkulutukseen pystyy vaikuttamaan monin keinoin, mutta usein asumismukavuuden kustannuksella. Nykyaikaisilla ja edullisilla älykkäillä lämmityksen ohjauksilla voidaan hyödyntää sähkön hinnan kausivaihteluja mahdollisimman tehokkaasti ja asumismukavuudesta tinkimättä.

Yksi suurimpia kodin sähkösyöppöjä on veden lämmitys, jonka kulutuksen optimointi voidaan tehdä yksinkertaisesti hyödyntämällä pörssisähkön edullisimpia tunteja. Tämä voidaan toteuttaa monin eri tavoin, mutta huolettomin ja tarkin on automaattisesti pörssisähkön hintavaihteluja seuraava ohjelmoitava rele. 

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista kodin ohjauksiin on edullinen Shelly -älyrele, joka ohjelmoitavana ja helppokäyttöisenä on erinomainen valinta. Shelly -releiden valikoima on todella laaja, yksinkertaisista päälle/pois -ohjauksista aina energianmittauksella varustettuihin monikanavaisiin laitteisiin. Shelly- releiden avulla kotisi lämmitys ja haluamasi laitteet ovat ohjattavissa ja valvottavissa sieltä missä sinä ja kännykkäsi olette. Ja mikä parasta, Shelly -releet ovat hinnaltaan hyvin kuluttajaystävällisiä! Kurkkaa alla olevista linkeistä lisätietoa, saatat yllättyä!

Ota yhteyttä niin keskustellaan mikä olisi juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!
 

Lisätietoja Shelly -valikoimasta: https://www.shelly.cloud/en-fi

Shelly-releet kuluttajille myy Suomessa: https://verkkokauppa.nurkantakaa.fi