Veikon Sähköpalvelu

Veikon Sähköpalvelu tarjoaa kotitalouksille kaikkia sähköalan palveluja Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella 

"Ei mun takia tartte vaivautua...", kuuluu vanha sanonta. No nyt ei tartte, kun tullaan tekemään hommat silloin kun Sinulle sopii ja olisit muutenkin kotona, vaikka illalla tai viikonloppuna ilman mitään lisäveloitusta!

Asiakas on aina ykkönen; ilmestytään paikalle silloin kun on luvattu ja työt tehdään kuten on sovittu. Laskutus on reilua, tyhjästä ei tarvitse maksaa! Ja lopuksi saat käytönopastuksen, määräysten vaatiman käyttöönottotarkastuspöytäkirjan sekä seikkaperäisen selostuksen siitä mitä tulikaan tehdyksi.  

Perussähköhommien lisäksi erikoisosaamistamme on kotitalouksien sähkönkäytön automaattinen optimointi pörssisähkön edullisten tuntien tehokkaalla hyödyntämisellä. Pienillä ja edullisilla muutoksilla kodin sähköjärjestelmään on mahdollista saavuttaa nykyisillä sähkön hinnoilla mukavat säästöt! 

Älysysteemit voivat olla monille vieraita ja kynnys lähteä opettelemaan uutta korkea, mutta ihmisten ihmisille tekemiä ne kaikki ovat ja meiltä saat tukea kaikkiin ongelmatilanteisiin puhelimitse, sähköpostilla tai voidaan ratkoa pulmia tehokkaasti myös etäyhteydellä!

Toiminnan laadun takaa yli 30 vuoden kokemus sähkö- ja energia-alalta sekä korkein mahdollinen sähköpätevyys SP 1.

Tmi Veikon Sähköpalvelu on rekisteröity ennakkoperintärekisteriin, joten työn osuudesta on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä. 


Joustavasti Sinun ehdoillasi,

Jari Pekkinen, sähköinsinööri